Medlem av Norgeseliten logo

 1. Forside
 2. Bedrift
 3. Bli medlem i Norgeseliten
 1. Forside
 2. Bedrift
 3. Bli medlem i Norgeseliten

En bedre, enklere og mer lønnsom hverdag med Norgeseliten

Norgeseliten er en landsdekkende elektrikerkjede bestående av 195 bedrifter med over 2 200 elektromontører.  

Vår visjon er å bidra til en enklere og mer lønnsom hverdag for våre medlemmer. Gjennom Norgeseliten får du verktøy som gjør at du kan bruke mest tid på dine kunder, og minst tid på andre oppgaver. Vi bidrar med kompetanseoppbygging via kurs og arrangement. I kombinasjon med riktige produkter kan dine montører anbefale de beste løsningene.

Et medlemskap i Norgeseliten vil også gi deg viktige verdier som samhold, relasjonsbygging og utveksling av erfaringer, samt inspirasjon og motivasjon. 

Under en felles sterk identitet møter vi markedet med tyngde. Hver gang et medlem vinner et nytt anbud eller en montør har utført en jobb, har hele kjeden fått mer erfaring. Det åpner mulighetene for at du sammen med de andre medlemmene kan hente inn de oppdragene dere ønsker – de som gir best lønnsomhet.

 


 

FORDELSPROGRAM

Sentral Godkjenning: Stadig flere bedrifter har behov for Sentral Godkjenning. Norgeseliten bistår i søknadsprosessen uavhengig av tiltaksklasse.

Ellipse-logo-09 POS.jpgELLIPSE: Ellipse er en komplett webløsning som består av disse modulene:

 • HMS/Internkontroll for din bedrift.
 • HMS App for registrering av HMS avvik og SJA
 • IKK, Internkontroll for eksterne bedrifter
 • IKK App, Internkontroll og avviks registrering
 • FDV dokumentasjon. Forvaltning, drift og vedlikehold av bygg
 • KS, Kvalitetsystem. Styringsverktøy av virksomhetens prosesser

Opplæring, gjennomgang og support er gratis for våre medlemmer.

VIP-kurv: Som medlem hos oss får du tilgang til lave priser på de produktene du bruker mest. BA har ca 150 høyfrekvente produkter til best pris felles for alle medlemmer. VIP-kurven oppdateres 3-4 ganger pr. år.

Elitekalkulator-1.pngElitekalkulator: Norgeseliten har utviklet en egen kalkulator som beregner timer og medgått materiell. Elitekalkulatoren er beregnet for bolighus og mindre oppdrag. Løsningen er integrert med oppdaterte priser og FDV mot BA, samt tilbudsbrev til kunde.

Advokattjeneste: Norgeseliten samarbeider med Advokatfirmaet Grette. Vi har gratis telefonsupport innenfor arbeidsrett og kontrakter.

Fordelsavtaler: Kjeden har mer enn 30 fordelsavtaler i programmet. De dekker alt fra elektronisk kjørebok og forsikringer til rimelig drivstoff og hotellopphold. Som eksempel kan vi nevne yrkesskadeforsikring til kr. 1000 per ansatt. 

5 års garanti: Som medlem av Norgeseliten har du en garantiordning på 5 år. Vi dekker produktreklamasjoner i inntil 5 år og kost ved skifte av produkter.

BAS-online: Enkelt system for å holde orden på hele prosessen fra første kundekontakt til faktura utstedes. Du kan lage en befaring, et tilbud, en ordre eller et prosjekt med ett klikk.

 


 

KUNNSKAP

Montørløftet: Norgeseliten og BA arrangerer regionale samlinger for montører for å gi faglig påfyll kombinert med hyggelige opplevelser og sosialt samvær.

Kompetanseløftet: Kompetanseløftet er en årlig samling for ledere og saksbehandlere for å bli oppdatert på aktuelle faglige og tverrfaglige temaer. Målet er å utvikle Norgeseliten som kompetanseleverandør innen elektrobransjen.

Kurs: Vi har aktuelle kurs rettet mot montører, lærlinger og ledere. Blant annet lærlinge-, økonomi- og ledelseskurs.

E-læring: Møter dine elektrikere utfordringer i løpet av arbeidsdagen som de trenger raskt svar på? På vårt intranett finner du korte opplæringsvideoer som gir svar på noen av de mest sentrale spørsmålene. 

BA-skolen: Gjennom BA-skolen får du kompetanse som gjør deg mer konkurransedyktig og ettertraktet i markedet. Som medlem i Norgeseliten får du rabatt på alle typer kurs arrangert av BA

Erfaringsutveksling: Utveksling av erfaringer er en viktig del av kompetanseoppbyggingen i vår bransje, og Norgeseliten vektlegger  dette på alle samlinger. Vårt årsmøte er en viktig arena for både relasjonsbygging og erfaringsutveksling.

ba_skolen.jpg

 


 

MARKEDSFØRING

Medlemssider: Vi lager gratis hjemmesider for våre medlemmer. Sidene har en felles profil og plattform, men med mulighet for individuelle tilpasninger. Vi sørger for at innholdet alltid er oppdatert og søkbart på sentrale søkemotorer. Eksempel på medlemsside

norgeseliten 015-dyp.jpgLokal profilering: I vårt profilprogram ligger bildekor, nettsider, brosjyrer, annonsemaler, visittkort, hjelp til annonser, logo til arbeidstøy, byggeplass-skilt, profilartikler, m.m. 

Kjedens nettsider: Nye og oversiktlige sider med innhold som speiler kjedens kompetanse og tilbud. Nettsidene har gjennomgående stort fokus på å lede besøkende inn til detenkelte medlems nettsted

Nasjonal markedsføring: TV/radio: Vi jobber bevisst og kontinuerlig for å gi økt synlighet både for Norgeseliten som kjede og for medlemmene. Vår erfaring er at økt synlighet gir økt kjennskap til Norgeseliten, og det bidrar igjen til at vi ligger langt fremme i kundens bevissthet.

Lokale aktiviteter: Vi hjelper deg med DM’er og annonser. Dette kan samkjøres med lokale kampanjer på nettsidene dine.

Glade gutter.jpgNettbutikken: Vi har en forbrukerrettet nettbutikk hvor dine kunder kan kjøpe ladeutstyr til elbil, panelovner, belysning og LED-lyspærer. Handel i nettbutikken via din hjemmeside gir deg en provisjon av salget.

Google/søkemotorer: Vi hjelper medlemmene med søkeordoptimalisering på Google og andre søkemotorer. Det gjør at du som medlem kommer høyere opp på listene ved publikumssøk.

Web-annonsering: Jevnlig bannerannonsering på nettsider hvor vi når de kundene vi ønsker å nå sett i forhold til kampanje og budskap. Banner på den enkelte medlemsside er en del av pakken.

 


 

TRE VIKTIGE GRUNNER TIL Å BLI MEDLEM

Norgeseliten er best på medlemsoppfølging. Med tre dedikerte kjedekonsulenter, som følger opp medlemsbedriftene slik at de får mest mulig ut av medlemskapet, og en kjedeledelse som holder en høy servicegrad og er kundeorientert i alt vi gjør.

Konsulentene gir gratis opplæring i Ellipse, noe som er helt unikt for Norgeseliten. Vi er eksperter på dette verktøyet som blir mer og mer viktig. Kundene og myndighetene stiller stadig strengere krav til dokumentasjon, og der er vi sterke. Det bidrar også til å gi deg en enklere hverdag.

Norgeseliten har et meget tett samarbeid med grossisten Berggård Amundsen. Medarbeiderne på BAs avdelinger er kjedens forlengede arm, og som medlem får du ekstra god oppfølging på din nærmeste BA-avdeling. Norgeseliten er rett og slett BA sitt VIP- konsept.

 

VI MØTER MARKEDET MED KRAFT! BLI MEDLEM DU OGSÅ!

KONTAKT OSS

AdobeStock_104585424.jpeg

This site uses cookies. For more information click here.